Printvriendelijke versie
PDF

Vacatures

Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker
Bookmark and Share

Hoe solliciteren

OCMW Blankenberge heeft regelmatig vacante functies. Deze worden steeds gepubliceerd op deze website. Kijk bij de huidige vacatures om gericht te solliciteren naar een welbepaalde vacante functie.

Daarnaast kan je ook spontaan solliciteren. Hiervoor vul je het formulier in dat je terugvindt onder spontaan solliciteren. Het ingevuld formulier kan je bezorgen bij de Personeelsdienst, Jordaenslaan 34 - 8370 Blankenberge of via mail naar personeelsdienst@ocmw-blankenberge.be. Spontaan solliciteren kan je ook online.

Bij het indienen of verzenden van het formulier spontane sollicitatie word je gedurende 1 jaar opgenomen in ons sollicitatiebestand. Dit wordt aan jou ook per brief bevestigd.

Indien er een tijdelijke functie vrijkomt, contacteren wij de kandidaten opgenomen in ons sollicitatiebestand of rekruteren wij via de VDAB.

Openstaande functies van onbepaalde duur of de aanleg van een werfreserve voor een functie van onbepaalde duur maken we steeds kenbaar op de website van de VDAB en via de lokale media. Is er een openstaande vacature voor een functie van onbepaalde duur en je wenst je kandidaat te stellen, dan moet je een nieuwe gemotiveerde sollicitatiebrief richten naar het OCMW.

Taalvoorwaarden

Omdat OCMW Blankenberge een Nederlandstalig lokaal bestuur is, moet je als medewerker elke burger vlot kunnen helpen en informeren in het Nederlands.

Huidige vacatures

Wij zijn tijdelijk op zoek naar 1 zorgkundige. Voor meer info klik hier. (application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document, 14.5 kB, info)

We zijn tijdelijk op zoek naar 1 halftijds technisch beambte logistiek. voor meer info klik hier. (application/msword, 29.7 kB, info)

Wij zijn tijdelijk op zoek naar 1 maatschappelijk werker. Voor meer info klik hier. (application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document, 22.0 kB, info)

Interesse?

Richt dan een met de post verstuurde sollicitatiebrief MET curriculum vitae en MET afschrift diploma en een recent uittreksel van het strafregister aan de heer voorzitter van het O.C.M.W., Jordaenslaan 34 te 8370 Blankenberge of via mail naar personeelsdienst@ocmw-blankenberge.be.

Indien

Spontane sollicitaties

De juiste vacature niet gevonden? Toch interesse in een job bij het OCMW? Via volgend formulier kan je spontaan solliciteren.

Het sollicitatieformulier kan je hier (application/pdf, 62.3 kB, info) downloaden.

Ook is het mogelijk om onmiddellijk online te solliciteren.