Printvriendelijke versie
PDF

Waar staan we voor

Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker
Bookmark and Share

Het OCMW Blankenberge, als centrum en draaischijf voor het ruime aanbod van maatschappelijke diensten, is er voor alle inwoners van de stad, dus ook voor jou. Daarbij maken jouw leeftijd, achtergrond, cultuur en overtuiging voor ons geen verschil.

Er zijn voor jou betekent dat je met elke vraag waar maatschappelijke dienst- of zorgverlening een antwoord op kan geven, bij ons terecht kunt, hoe groot of klein jouw vraag ook is. Voor heel wat van je vragen kunnen wij door ons uitgebreid aanbod van diensten een concreet antwoord geven. Zijn er andere diensten die jou beter kunnen helpen, dan verwijzen wij jou naar hen door. Wacht dus niet tot de problemen je boven het hoofd groeien om langs te komen. Beter voorkomen dan genezen!

Met onze deskundige aanpak zullen wij er alles aan doen om samen met je zo snel mogelijk tot een complete oplossing te komen. Onze dienstverlening zien we daarom als een totaalpakket dat een positieve invloed kan hebben op jouw algemeen welzijn ongeacht in welke levensfase, van jong tot oud, je zich ook bevindt.

Telkens opnieuw krijgen we van onze inwoners te horen dat zij verrast zijn over het brede aanbod dat het OCMW te bieden heeft. Daarom nodigen wij je alvast uit om ons aanbod aan diensten te verkennen. Ook jij zult merken dat het OCMW Blankenberge veel méér is dan je denkt!


Laatst gewijzigd op: 23/08/12 9:14:09